شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

کوچکی نژاد: پروژه ریلی رشت ـ آستارا دستاوردهای اقتصادی قابل توجهی به همراه دارد

کوچکی نژاد: پروژه ریلی رشت ـ آستارا دستاوردهای اقتصادی قابل توجهی به همراه دارد نماینده مردم رشت در مجلس با مثبت ارزیابی کردن انجام پروژه راه آهن رشت ـ آستارا، گفت: این پروژه دستاوردهای اقتصادی قابل توجهی را به همراه خواهد داشت و اجرای این پروژه خود یک نماد خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا علیه کشور ما است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه عمرانی خط آهن رشت آستارا گفت: پروژه خط آهن رشت ـ آستارا دستاوردهای قابل توجهی را در حوزه اقتصادی برای دو کشور ایران و روسیه به همراه دارد.

 

وی افزود: آمریکا به خیال خود با تحریم ایران و روسیه سعی دارد به اهداف اقتصادی و سیاسی خود از این تحریم‌ها برسد اما همکاری این دو کشور در حوزه‌های اقتصادی منافع زیادی را برای هر دو کشور به همراه دارد.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دو مسیر خلیج فارس در جنوب کشور را به دریای خزر و آسیای میانه و در نهایت به اروپا متصل می‌کند که یکی خط انتقال به رشت و ارتباط با آسیای میانه از طریق خط کاسپین است و دیگری مسیر رشت و بعد هم به آستارا.

 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: پروژه مربوط به خط کاسپین پس از رشت ۸۰ درصد پیشروی داشته و ۲۰ درصد آن برای تکمیل شدن باقی مانده است.

 

وی افزود: در مورد مسیر آستارا نیز پروژه خط آهن رشت ـ آستارا ۱۳۵ کیلومتر طول دارد که اجرای این پروژه نیازمند یک میلیارد یورو سرمایه است که طرف روسی این پروژه را اجرا می‌کند.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اجرای این پروژه و همکاری و تعامل دو کشور ایران و روسیه نشان می‌دهد که اقدام موثری از سوی این دو کشور برای خنثی‌سازی تحریم‌ها صورت گرفته و اجرای این پروژه خود یک نماد خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا علیه کشور ما است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار